Hoezo B.F.A.?

bfa-grey-txt-only

Waarom de naam Barefaced Audacity? Hier zit een verhaal aan vast.

Mensen die mij kennen weten dat ik een cultuurbarbaar ben als het gaat om de “schone” kunsten. De Mona Lisa is leuk maar niet meer dan dat en zodra ik in een museum loop krijg ik het gevoel dat ik weer zo snel mogelijk naar buiten wil. Niettemin heeft mijn DJ naam toch een cultureel aspect.

Profielfoto 6

Op de Middelbare School had mijn leraar Engels het idee opgevat om de video, jaha het is een hele tijd terug, van het toneelstuk “The Homecoming” van Harold Pinter te bekijken. Een droefgeestig stuk waar ik jullie niet mee zal lastigvallen. Echter, op een bepaald moment kibbelen twee broers over een broodje kaas waarop de ene broer uitroept: “barefaced audacity” oftewel “het gore lef”. (moment vindt plaats op 1 uur en 29 minuten)

Om de een of andere reden is die kreet altijd bij mij blijven hangen en in mijn zoektocht naar een DJ naam kwam ik na vele omzwervingen bij deze naam terecht. Omdat het toch deel van mij uitmaakt en ook omdat ik “het gore lef” moest vinden om de wereld te laten weten dat ik DJ wil zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s