Reacties van opdrachtgevers

Hieronder vind je enkele reacties van mijn opdrachtgevers. Helemaal onderaan kun je jouw reactie eventueel kwijt. Was het goed? Vertel het de hele wereld. Kan het beter? Vertel het mij!

In ieder geval bedankt voor jouw reactie.

6 reacties op ‘Reacties van opdrachtgevers

 1. Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een DJ die eigenlijk van alles wilde draaien. Dit was nog lastiger te vinden dan we hadden gedacht. Via de DJ school zijn we in contact gekomen met Fred en tijdens onze kennismaking stond hij helemaal open voor onze wensen. Na een gezellig gesprek was het voor hem duidelijk wat we verwachtte en waren wij er ook van overtuigd dat het goed zou komen met BareFaced Audacity. Al onze favorieten en nog veel meer kwamen langs op het feest en we hebben super gedanst! Dankjewel voor de geweldige avond!
  Sanne en Johan.

  Geliked door 1 persoon

 2. “Dit jaar heeft DJ BFA voor de tweede keer de muzikale aankleding van onze Paas Kampeermarkt verzorgt. Wederom naar volle tevredenheid! Het betreft een evenement met een zeer gevarieerd publiek en de muziek is gedurende de dag bedoeld als achtergrondmuziek. Later, rond borrel tijd, mag het volume natuurlijk wat omhoog en mag er gedanst worden. DJ BFA voelt dit allemaal naadloos aan en draait de juiste platen op het juiste moment. Absoluut een aanrader!”

  Geliked door 1 persoon

 3. Het is leuk om 60 te worden en daarom gaf ik een strandfeest voor vrienden die ik ken uit allerlei levensfasen en van allerlei activiteiten. Een bont gezelschap dus, waar ik een vrolijke tijd mee wilde hebben. Daarom vroeg ik dj BFA, waarmee ik in contact kwam via de DJ School, om zomerse dansmuziek te draaien. Dat heeft hij prima gedaan. Het resultaat was een avond waarop uitbundig werd gedanst en waar ik met ongelooflijk veel plezier op terugkijk. Bedankt, Fred!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s