DJ School Amsterdam

Bij de DJ School Amsterdam is mijn DJ hart nieuw leven ingeblazen. Ik kan hier een hele lofzang brengen over hoe enthousiast, sociaal, professioneel etc. zij zijn maar dat kan je het beste zelf ondervinden. Het is zeker een aanrader wanneer jij, net als ik, een manier zoekt om een stap (of een hele sprong) wilt maken in jouw wereld die om muziek draait.Als aspirant-DJ wordt je dan alles bijgebracht met als basis “The Big Four”.

Meteen wordt je dan duidelijk dat er meer komt kijken dan een giga muziekdatabase  en de duurste apparatuur om een goede DJ te zijn cq te worden. Sterker nog, ook met minder dure apparatuur is het heel goed mogelijk om jouw doel te bereiken en jouw publiek aan het dansen te krijgen.

DJ-en is niet het enige wat je daar kan leren. Op het moment van schrijven volg ik een cursus “Co-produceren”. Onder begeleiding van een professionele talent coach jouw eigen track maken, of een track die je fantastisch vindt zelf bewerken. Op zo’n manier kom je alle zaken tegen waar een echte producer ook mee te maken krijgt en dat kan jouw kijk op muziek veranderen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s