Kippevelmoment

Zojuist een kippevelmoment beleefd samen met Roeland Meijs van de DJ School Amsterdam. Samen leggen we de laatste hand(en) aan mijn eerste producerproject. Wat een heerlijk nummer gaat dit worden! Nieuwsgierig naar het resultaat? Volg mijn site en je zult als eerste mogen genieten van een heerlijke danstrack nadat deze gepubliceerd is.

Deze diashow vereist JavaScript.

Just had a “goosebump moment” together with Roeland Meijs of the DJ School Amsterdam / Amsterdam DJ School. Together we are finishing my first producerproject. What a fantastic track this will be! Curious about the result? Start following my site and you will have the privilege of enjoying this wonderful dancetrack as one of the first once it has been published.

knop-pijl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s